One pan spirelli met scampi, doperwten en feta

  • cooking icon 14 minuten
Pasta-scampi-doperwt-feta-3-1020x600

Recept in samenwerking met

Kris Kookt

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 5 dl

    Warm water

  • 40

    Scampi

  • 300 g

    Doperwten

  • 500 g

    Kerstomaat

  • 500 g

    Feta

  • 2 blokjes

    Groentenbouillon

Afwerking

  • Verse oregano

Bereiding

  1. Pel, reinig en ontdarm de scampi
  2. Verhit een scheutje olijfolie op in een ruime kookpot en bak kort de scampi aan. Kruid met peper en zout en haal nadien terug uit de pan.
  3. Snij de kerstomaten doormidden en stoof samen met de doperwten kort aan in de kookpot
  4. Voeg de Eazy pasta spirelli, warm water en de bouillonblokjes toe
  5. Laat verder koken tot de pasta gaar is en het water verdwenen. Roer regelmatig om
  6. Voeg de scampi opnieuw toe aan de kookpot
  7. Werk af met verkruimelde feta en verse oregano

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie