Parelcouscous met gebakken halloumi

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 400 g

  • 400 g

    halloumi

  • 1/2

    granaatappel

  • 150 g

    jonge bladspinazie

  • olijfolie

  • versgemalen peper en zout

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous en giet af.
  2. Verhit de pan, voeg de olie toe en bak de halloumi aan beide kanten. Kruid met peper en een beetje zout.
  3. Spoel de bladspinazie, laat even uitlekken en schik in een kommetje.
  4. Sla de pitjes uit de granaatappel.
  5. Leg de parelcouscous op het bedje van bladspinazie, schik de halloumi en werk af met de granaatappelpitjes en de versgemalen peper.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie