Pastasalade met tomaat en mozzarella

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 2 personen

  • 250 g

  • 30

    kerstomaten

  • 1

    bol mozzarella

  • 4 e.l.

    pijnboompitten

  • 3 e.l.

    groene pesto

  • 1

    bussel rucola

  • 1

    bussel basilicum

  • Extra-virgine olijfolie

  • Peper

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en spoel grondig met koud water.
  2. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe, meng goed en laat afkoelen.
  3. Halveer de kerstomaten, hak de basilicum fijn.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
  5. Snij de mozzarella in kleine blokjes.
  6. Voeg pesto en alle andere ingrediënten bij de pasta.
  7. Meng alles en serveer koud.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie